DIY: TENNIS BALL LIKE HOLDER









(ENGLISH EXPLANATION IS BELOW THIS ONE)

İşte ilk yayınım!!!

Evde olan ve babamın artık kullanmadığı tenis toplarını atmak üzereyken onları şirin mi şirin bir tutacak haline getirmeye karar verdim.

Gerekli Malzemeler:

-Tenis topu
-Keskin bir bıçak ya da falçata
Rengarenk seçenekleri olan tenis topunuzu seçtikten sonra yeterince keskin olan bir bıçakla istediğiniz açıklığa ulaşıncaya kadar topu yarın.

Ben bunu masamda not tutturmak için düşündüğümden arasına kağıt sıkışacak derinlikte yarmıştım, fakat siz lavaboda aynaya vakumla tutturarak diş fırçası sıkıştırabilir veya duvara asarak şirin mi şirin bir anahtar tutacağı yapabilirsiniz. Tercih sizin :)
***
Here is my first post!!

The tennis balls we have in our house that are no longer used by my dad, I decided to turn them into a really cute paper holders when I was about to throw them away.
All you need:
- Tennis ball(the colour you prefer)

-A knife that's sharp enough

The idea is pretty simple: just cut the tennis ball in half, cut a line across it, and mount each half to your wall, You can then shove stuff inside of the opening you created and it'll hold it well thanks to the tennis ball's rubbery insides.

I made it to use on my desk v-clipping some papers, you may use it in toilet as a teethbrush holder or in the entrance hall of your house as a key-holder. Your choice :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder